Featured

„Сватбата на двама души е един от най-милите, емоционални, сантиментални и красиви дни в живота на хората. Благодарение на вас всички тези емоции остават запомнени и то по един много специален начин, във всичките му детайли…”

С тези думи преди време едни младоженци започнаха своето благодарствено писмо за работата ми като сватбен фотограф. През годините, в които съм в този бранш, съм снимал стотици сватби и съм срещал много колеги, които наричат себе си професионалисти. Малцина са, обаче, тези, на които лично аз бих се доверил да отразят събитие, като сватбата, което вярвам е един път в живота на човек; да уловят моментите по специфичен начин и да го пресъздадат, така че като гледам после резултата от техния труд, да се вълнувам повече и повече.

Влади Стоилов е изключителен професионалист и човек, с който винаги е удоволствие да се работи! Тези думи звучат може би клиширано за мнозина, но за мен са отзвук от дългогодишната ми съвместна работа с основателя на „ВОЛК ВИЖЪН”. И ако някой се съмнява в думите ми – нека види качеството на предлаганата услуга, да се допита до мненията на всичките клиенти, доверили се на Влади през годините и ще се убеди в споделеното от всички нас, докоснали се до креативността и начина на работа. Дългогодишната практика на Влади в големи ефирни телевизии, както и опитът на Ивана като монтажнист в телевизията, са предпоставка клиентът да получи краен продукт, който да има своята стойност и след години. Високите стандарти към самите себе си и в желанието им да предлагат услуга от най-високо качество се прехвърля и към колегите, които те подбират и включват към екипа си.

Мечтая и работя за това в страната ни нивото на предлаганите услуги в сватбения бранш да се подобряват и да се предлагат продукти, които да са на световно ниво. Чувствам се предизвикан от Влади и Ивана, чиято работа е образец и модел за продражание. За мен е привилегия да си партнирам с тях.

Успех, приятели!